Промяна по родните пристанища, премахват определени изисквания

Автор: Вилислава Ветренска
Коментари (0)
14:05
237
Правителството прие Постановление за изменение и допълнение на Наредбата за условията и реда за постигане сигурността на корабите, пристанищата и пристанищните райони. По този начин се осигурява прилагането на Регламент № (ЕО) 725/2004 на Европейския парламент и на Съвета от 31 март 2004 г.

Приетите изменения са свързани с премахване на изискването за наличие на удостоверение за съответствие на пристанището, издавано във връзка с оценките и плановете за сигурност, с цел намаляване на административната тежест, съобщиха от Министерски съвет.

С промените се определят условията и реда за защита от нерегламентиран достъп и за работа с информацията, съдържаща се в оценките на сигурността в плановете на корабите, в докладите за начина на извършването им и в плановете на пристанищата и пристанищните съоръжения.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Цариградска: Престъпна мрежа заплашва съдии, поставени сме в безс...
Министър Димитров в Бургас: България е последователна в политикат...
17-годишно момче е с множество наранявания след падане от изостав...
Бачорски на косъм: За една секунда ми изтръпна животът и нищо дру...
България се сбогува с Кирил Маричков
БДЖ организира томбола


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).