Проф. Евгений Дайнов: Путин е престъпник, равен на Хитлер

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (13)
17:57 / 03.06.2022
1180
Путин е престъпник, равен на Хитлер. Това написа в профила си във "Фейсбук“ политологът проф. Евгений Дайнов. Публикуваме текста без редакторска намеса: 

"Стигнахме до ден 100 от началото на войната. От тия 100 дни, 90 прекарах в "карцера" на ФБ, лишен от възможността да говоря, споделям, харесвам или приемам покани за приятелство. За малко бях "на свобода" в края на февруари и в началото на април. Току-що отново ме "пуснаха".

Прави впечатление, че с периодичен подобен бан са все изтъкнати противници на руското нахлуване в Украйна. В същото време на всички путинисти се предоставя безбрежна ФБ-свобода, дори когато те заплашват хора и групи хора със затвор, бесилки, тричане или концлагери. Очаквам, разбира се, всеки момент отново да бъда вкаран в карцера. В началото на май дори не ми дадоха да си отворя устата преди да ми продължат присъдата.

Та да повторя главното, докато мога: Путин е престъпник, равен на Хитлер; Русия ще загуби тази война, тъй като западната цивилизация отново ще победи поредния сатрап; остатъчната руска империя грозно ще се разпадне, но преди това руснаците ще си припомнят мизерията от съветско време; Украйна ще стане една от най-важните държави в Европа, която на свой ред ще си живее чудесно без руски газ и нефт; онези в Европа (не само политици), които явно или не толкова явно се подредиха до Путин, ще бъдат опозорени и ще влезнат в учебниците като предатели и колаборационисти. Слава на Украйна. Орките - вън от европейската земя".

Виж коментарите (13)

Още по темата (4335):
08.10.2024 С ветрове от 250 км/ч: Ураганът "Милтън" се насочва към Флорида, издадени са заповеди за евакуация
04.10.2024 Отмениха полет от Франкфурт до София
21.09.2024 Русия постави България в списъка си с държави, които налагат деструктивни нагласи, противоречащи на руските духовни и морални ценности
16.09.2024 Силно земетресение удари Румъния!
02.09.2024 Млада жена запали руското знаме
31.08.2024 Соченият за руски шпионин кит Хвалдимир е намерен мъртъв
Още новини от Национални новини:
Какво е "такса водомер" и ще имаме ли по-високи сметки за вода?
ДПС-Ново начало представи пред ректори приоритетите си в сферата ...
Проф. Рачев ни зарадва
Искат защитни регулации за размера на наемите на жилища
Полк. Елин Алексов за авиокатастрофата край Граф Игнатиево: Карти...
Студ! Вижте градусите тази сутрин


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).