
ЗАРЕЖДАНЕ...
Продавач: Цветът на месото трябва да е бледорозов | ||||||
| ||||||
Елена Камбурова вече е купила прясно месо, когато е било с 2 лева по-евтино. "Когато е било хубаво месото, не е било стояло, не е било размразявано мисля, че не е проблем. Но и почти всяка година така правя", казва тя. Питаме търговеца как да разпознаем хубавото месо. "Цвят, печат, мирис, даже ако искате, може и да го подушите", казва Наталия Георгиева, продавач. "Цветът трябва да е бледорозов .. вече по-тъмното месо е на по-възрастно животно. А за замразеното - то веднага личи - по цвета, по-сив, по-тъмен". Светла Делчева е от клиентите , които не се доверяват лесно. "Печатът го има. Така, виждам че е свежо, по-червеникаво", отбелязва тя пред bTV. Макар че харесва месото, жената не го купува, защото е чувала за търговци, които злоупотребяват. В такива случаи може да изискате и документите, с които месото влиза в магазина. |
Още по темата: | общо новини по темата: 76 | ||||||||||||
| |||||||||||||
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница |
тел.: 0886 49 49 24
novini@burgas24.bg