Приятели, ученици и колеги на Георги Гаджев му вдъхват кураж с благотворителен концерт

Автор: Цвети Тончева
Коментари (0)
14:46 / 10.11.2023
574
Благотворителен концерт "Всички за Георги Гаджев" ще събере на сцената ученици, колеги и приятели на пострадалия при инцидент навигатор от Пловдив, за да му вдъхнат кураж. Това съобщи за "Фокус" Цветан Цветков, един от инициаторите на концерта и близък приятел на Жоро. "Когато бе най-трудно и най-опасно Жоро не трепна и помогна, въпреки болката и контузиите. Сега е време да помогнем на един голям шампион и човек, за да се възстанови от тежкия инцидент", написаха във Фейсбук организаторите на концерта.

Припомняме, че навигаторът Георги Гаджев пострада по време на тренировка през октомври, на която загина пилотът Мирослав Ангелов. 

"Концертът ще се състои на 26 ноември от 11.00 часа в ДК "Борис Христов" в Пловдив. Целта е да съберем средства за подпомагане на лечението на Жоро, което е тежко и дългата рехабилитация, която ще продължи с месеци. Той е със счупен таз и прешлен на гръбначния стълб", каза Цветков.

Концертът ще бъде под шапката на НУМТИ "Добрин Петков". Пострадалият е преподавател в музикалното училище по клавирен съпровод и негови ученици и колеги преподаватели се включват в концерта. Ще участва и Хорът на пловдивските момчета "Стефка Благоева", където Гаджев е корепетитор, както и приятели и други музиканти. Надяваме се да има публика и да му вдъхнем кураж", каза Цветан Цветков.

Пловдивска опера пък помага с рояла "Стейнуей“, който закупи преди време.

В концерта се включва Дуо "Доминанто", група "Интро" и други индивидуални изпълнители и групи - общо около 15 артисти.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1):
09.11.2023 Навигаторът, оцелял в жестоката катастрофа със загинал пилот, с ексклузивен разказ
Още новини от Национални новини:
Социалният министър попари пенсионерите
НСИ предвижда спад на населението на България
Инфекционист: Вирусите стават много по-заразни, но има и нещо, ко...
Предстои важен ден за пенсионерите в България
Изискванията и процедурите, за да се сдобием с огнестрелно оръжие...
Първи подробности за тежката катастрофа на прохода Петрохан


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).