Президентът: Внесеният вот на недоверие е едно демократично право на опозицията

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
14:28 / 10.10.2013
1057
Внесеният вот на недоверие е едно демократично право на българската опозиция. Българският народ обаче има правото да очаква в парламента качествен дебат, а не процедурни хватки по следващи вот на недоверие. Това каза президентът Росен Плевнелиев в Русе.

"Българският народ има право да очаква по инфраструктурните проекти да се работи ефективно, бързо и да се надгражда. Аз се радвам и се надявам, че този път в парламента всички ще се отнесат отговорно и ще има истински дебат по тази тема, и също така очаквам в този дебат да се родят както проблемите, така и техните решения, защото това е начинът", допълни президентът.

Чухме много противоречиви послания за АМ "Хемус", 3 години беше приоритет, Европейската комисия трябваше да каже: "Да, приемаме я като европейски приоритет", а сега - не знаем, какво ще се случва. Тунелът под Шипка, Западна тангента на София, част от европейски коридор - не знаем и с тях какво ще се случи, подчерта Плевнелиев.

Той допълни, че преди няколко месеца е имало други послания.

"Самият аз съм притеснен, очаквам качествен дебат, очаквам проблемите много точно да се посочат и очаквам всички институции и парламентарно представени политически сили, да се ангажират не с партизански битки, а с решения", каза президентът.

Източник: Агенция "Фокус"


Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Експерт: Подразни ме, че за пореден път някой ни размахва пръст
Има трети задържан заради контрабандата с радиоактивния америций
Деян Николов: Страх ги е от закона за чуждите агенти – нека видим...
Доц. д-р Тодор Попов: Третата сливица при децата може да маскира ...
ГЕРБ утвърди листите за изборите: Димитър Николов води Бургас
Ходене по мъките: Как възрастни хора и самотни майки могат да нам...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).