Погребват Ева Михова до съпруга й

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
09:41 / 03.05.2012
975
Погребението на Ева Михова е насрочено за тази събота във Варна. Тялото й ще бъде положено в гроба на съпруга й. Изчаква се синът й Пламен, който е от първия й брак, да се прибере от Англия, където живее, за да може да присъства на опелото на майка си. Предвидено е то да се проведе в катедралата "Свето успение Богородично" и най-вероятно ще събере половин Варна.

Близките са поискали покойната да бъде положена в гроба на съпруга си, тъй като вече е изтекла година от смъртта му. "Някаква прокоба тегне върху семейството им", каза по повод вестта за смъртта й шефът на Двореца на културата и спорта във Варна Симеон Варчев, който беше близък със семейството. За последно, на 30 март, Ева събрала най-верните приятели на бизнесмена да почетат паметта му. "Тогава се видяхме с нея и останах с впечатление, че е добре", коментира Варчев.

Той си спомни, че още преди години тя се оплаквала от проблеми с черния дроб. Още вчера сутринта за смъртта на Михова научил и Евгени Щерев, неин съдружник и управител на популярна верига барове, където сред най-честите изпълнители бе българският Франк Синатра Васил Петров.

"Ева беше уникален човек, но жълтите вестници оцапаха името й", заяви с дълбоко прискърбие Щерев. Първата духовна рожба на Ева Михова във Варна е "Артеа център", в който участват личности като Любомир Левчев, Дора Бонева, Цветана Манева, Йосиф Сърчаджиев, Катя Паскалева. Няколко години поред инициира пленера "Балкан арт".

Източник: в. "Стандарт"


Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Ваксините срещу грип са налични в аптечната мрежа
Рано тази сутрин: ПТП на АМ "Тракия" между 3 автомобила
Проф. Кантарджиев: Ликвидирахме тази заплаха!
Празник е! Не трябва да се взимат съдбоносни решения
Хиляди отдадоха последна почит към капитан Венцислав Дункин
Адвокати от цялата страна готвят протести, недоволни са от ветото...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).