Пиян украинец вдигна варненската полиция на крак: Не съм терорист

Автор: Екатерина Монева
Коментари (10)
17:32 / 08.06.2024
1219
Забравената днес до плажа раница, заради която варненската полиция отцепи района бе разпозната от собственика й. Оказа се украински гражданин. Пред репортер на Varna24.bg младият мъж се представи като Данис.

Той сподели пред медията ни, че е дошъл сутринта, за да поплува, но след това е установил, че раницата му липсва. Помощ в издирването на вещите му оказаха служители на заведението, чийто гост е бил мъжът.

Междувременно, минувачи са подали сигнал за изгубен багаж, а района бе отцепен от служители на реда. "Не съм терорист" крещеше мъжът. Той обясни, че в раницата му има документи, хавлия и тениска. Час, по-късно органите на реда допуснаха мъжа до раницата. С чаша бира в ръка, придружен от служители той отвори багажа и показа вещите. В 15:23 часа загражденията на алеята бяха премахнати, а движението бе разрешено.

Виж коментарите (10)
Още новини от Национални новини:
Д-р Ива Гаврилова: Тенът не е на мода
Притеснителна новина за учителите, които учат децата ни
Подробности за страшната катастрофа край Кочериново
Ето какво е положението след големия пожар на АМ "Тракия"
Ивайло Мирчев: Няма разговор за управление с "ВъZраждане"
Тежка катастрофа на АМ "Струма"! Има загинала жена


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).