Петко Арнаудов: На форума на АБВ се търсеше не противопоставяне, а консолидация

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:55 / 12.11.2010
604
В обществото трябва да има идеи и алтернати, за да може то да се развива и хората да имат право на избор. Това каза кметът на Община Царево Петко Арнаудов по повод форума на гражданското движение Алтернатива за българско възраждане (АБВ) и участието му в него. Той обясни, че е участвал във форума в качеството си на кмет.

"Това е място, където се споделят идеи и всеки сам трябва да прецени собствената си позиция, когато въпросите се коментират. Аз също имам мнение по тези въпроси, които се коментираха. Няма нищо в провеждането на подобни форуми", каза още той. Бъдещето ще покаже какво ще се случи и какви идеи ще се генерират. "Критиките вчера бяха премерени, не се търси конфронтация и противопоставяне. Напротив, търси се обединение около общи идеи, за да може държавата да излезе от кризата. При едно тежко финансово състояние няма нищо лошо да се търси консолидация около приоритети, които да станат водещи и определящи в политиката на държавата, без значение на това коя партия управлява", каза Арнаудов. Той подчерта, че не може всяка власт да започва от нулата и от нея да започва началото.

Източник: Агенция "Фокус"


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Почина Борис Бекяров
Доц. Кунчев: Хора, моля ви, не им се връзвайте на глупостите и не...
Полицай е загинал при катастрофата край Стара Загора
Бизнесмен: Това е абсолютно безумие! 45% от българите са получава...
Има загинал при катастрофата край Стара Загора
Асен Василев: Видяхме доста голямо повишаване на доходите, отлепи...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).