Отнеха книжката на "камикадзето" от АМ "Тракия"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
10:33 / 26.09.2013
394
Валери Върбанов от Хисаря, шофьорът на злополучната цистерна с газ, която летя 40 км по автомагистрала "Тракия" в насрещното движение с 90 километра в час, остана без свидетелство за правоуправление. Книжката му беше отнета като административна санкция за неразумното шофиране по аутобана в петък вечерта и неподчинението на сигналите на 2 полицейски автопатрулки. 

Върбанов беше спрян едва от трети автомобил на Магистрална полиция недалеч от разклона за пазарджишкото село Динката. Върбанов трябва да се яви на преглед пред експертна лекарска комисия в пловдивската Транспортна болница и тогава ще се реши дали шофьорската му книжка ще му бъде върната или отнета за по-дълъг срок. 

До един месец КАТ - Пазарджик, ще определи какви наказателни постановления ще бъдат наложени на нарушителя, летял като камикадзе в насрещното движение за Пловдив вместо по пътя в посока за столицата. 

"От една страна, трябва да се прецени каква ще е стойността на глобата му, колко точки ще му бъдат отнети, както и дали няма да се прости с книжката си за по-дълъг период от време", обясниха от полицията в Пазарджик.


Източник: в. "Монитор"

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Експерт: Подразни ме, че за пореден път някой ни размахва пръст
Има трети задържан заради контрабандата с радиоактивния америций
Деян Николов: Страх ги е от закона за чуждите агенти – нека видим...
Доц. д-р Тодор Попов: Третата сливица при децата може да маскира ...
ГЕРБ утвърди листите за изборите: Димитър Николов води Бургас
Ходене по мъките: Как възрастни хора и самотни майки могат да нам...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).