От НФСБ с писмо до кмета заради арогантно поведение на зам.-кмет

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
11:15 / 12.10.2012
866
От НФСБ изпратиха писмо до кмета на Бургас относно изясняването на отношенията между общинските съветници от партията и Общинската администрация. Ето какво гласи то:

Уважаеми г-н Николов,

На 02.10.2012г. отправихме до Вас покана за работна среща при открити врати за изясняване на отношенията между общинските съветници от ПП НФСБ и Общинска администрация.

Повод за нея стана последната сесия на Общинския съвет, на която заместник-кметът К. Марков си позволи за пореден път да нападне и обиди грубо общински съветници от ПП НФСБ. Тази негова реакция не беше провокирана по никакъв начин от групата на "Национален фронт за спасение на България". Арогантното поведение на Вашия зам.-кмет се превърна в тенденция. Вулгарният език, недопустимите нападки и обиди често са извън контекста на обсъжданите докладни.

С оглед на факта, че не получихме официален отговор от Вас, отново отправяме предложение за работна среща в сградата на общината, в удобно за Вас време.

Намираме, че подобен разговор ще бъде особено полезен за бъдещата ни обща работа и за гражданите на гр. Бургас. Така ще докажете, че декларациите от Ваша страна за прозрачно управление и открита администрация не са поредните клишета изпразнени от съдържание, а действително са водещи в работата Ви като Кмет на най-добрия град за живеене - Бургас.

Очакваме Вашия отговор в 7 - дневен срок от входиране на това писмо.


Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Хиляди отдадоха последна почит към капитан Венцислав Дункин
Адвокати от цялата страна готвят протести, недоволни са от ветото...
Николай Костов: Вендинг машините за лекарства не са безопасни, пр...
Корабите от Противоминната военноморска група ще пазят Черно море...
Пилот, летял с L-39 Албатрос: И най-опитните понякога грешат
Калин Стоянов: Приех сериозно отправената покана от Делян Пеевски...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).