Ограничителни мерки при работа на заведенията след 1 март
Условия и ограничителни мерки, при които ще работят ресторантите след 01.03.:
- работно време до 23:30 ч.
- максимум един човек на един м2
- не повече от 15 човека на една маса
- разстояние от маса до маса 1,5 м
- дезинфекция на входа
- маски за персонала
- непрекъсната работа на вентилацията, без рециркулация
- измерване на температурата на всички от персонала /преди работа, ежедневно /
15.03 отваряне на нощните заведения:
- отпада ограничението за работно време на всички заведения
- максимум един човек на един м2
- не повече от 15 човека на една маса/сепаре
- разстояние от маса до маса 1,5м
- дезинфекция на входа
- маски за персонала
- непрекъсната работа на вентилацията, без рециркулация
- измерване на температурата на входа на клиентите
- измерване на температурата на всички от персонала /преди работа, ежедневно /