Официално: Станимир Михайлов подписа договора си за управление на НЗОК

Автор: Ваня Кузманова
Коментари (0)
15:54
434
Надзорният съвет на НЗОК одобри единодушно проекта за договор за управление на избрания от Народното събрание управител на Касата Станимир Михайлов на днешното си извънредно заседание, предаде репортер на "Фокус".

Договорът е подписан от Михайлов и председателя на Надзорния съвет доц. Петко Стефановски и влиза в сила от 5 октомври 2024 г. Още вчера Станимир Михайлов беше вписан в регистър Булстат към Агенцията по вписванията.

"Предстои ми да се срещна с всички директори на РЗОК, както и да се запозная с взетите решения от Касата, докато не съм бил управител", заяви пред журналисти Станимир Михайлов след подписването на договора.

По думите му проектобюджетът е в напреднала фаза и предстои да го обсъдят. "След като бъдат анализирани данните към 30 септември 2024 г., вероятно ще се наложи да бъдат разпределени суми от резерва, но това предстои да се установи. Предстои и да се свържем със съсловните организации за иницииране на процедура за преговори по НРД", каза още той.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Прокуратурата погна бившия кмет на Кърджали за престъпление по сл...
Прокуратурата: Законът е спазен при разследването срещу Джейхан И...
Каракачанов: България е поставена пред опасността да бъде залята ...
Бизнесмен: Хората не се замислят, че рано или късно с техните пан...
Почина музикант от "Ахат"
Екшън! Полицай е в болница


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).