Очевидец на инцидента с Кирил Маричков: Той сякаш не видя, че сцената свършва

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:24
374
Очевидец на падането на Кирил Маричков, който почина вчера, разказа за трагичния инцидент. Фаталният случай с рок легендата е бил при качването му на сцената преди концерт на "Фондацията“ в село Селановци вчера вечерта. На място е била извикана линейка. Музикантът е бил с тежка черепно-мозъчна травма и е издъхнал в линейката на път за болницата в Оряхово. 

Тъгата се усеща във всеки край на оряховското село Селановци. Хората там още не могат да си обяснят как се стигна до трагичния инцидент, белязал петъчната вечер.

"Мисля, че не видя сцената, че идва краят ѝ, те си приготвяха инструментите, слизаха, качваха се. Аз не видях, че е той точно, в следващия момент чухме Кирил Маричков падна, те започнаха да слизат, очаквах да видя, че става, за съжаление не стана. Бодигардовете заградиха, започнахме да чакаме линейката“, казва пред bTV Борис Василев, очевидец на падането на рок легендата ни.

Линейката на Спешна помощ пристига за минути. Малко по-късно става ясно, че легендарният певец е починал на път за болницата. 

"Видяхме, че го качиха, за съжаление много малко минути след това излязоха организаторите на сцената и съобщиха тъжната новина, че един наистина голям човек си е отишъл“, каза Василев.

Виж коментарите (0)

Още по темата (14):
12.10.2024 Маричков в последното си интервю за БНТ: Не е важно как да захапеш кокала, много по-важно е как да не го захапеш
12.10.2024 Дони за инцидента с Кирил Маричков: Стана пред очите ни, стана за секунда! Трудно се говори и трудно се забравя
12.10.2024 Певец от "Гласът на България": Кирил Маричков ме извади от дупката, в която бях потънал
12.10.2024 В памет на Кирил Маричков: Над 200 китари ще изсвирят "Клетва"
12.10.2024 БНТ променя програмата си в памет на Кирил Маричков
12.10.2024 Иван Лечев: Никой не беше достатъчно близо до Маричков, когато падна
Още новини от Национални новини:
Идва тежка зима за пенсионерите
Камен Балбузанов-Куката на излезе на свобода без много шум
Маричков в последното си интервю за БНТ: Не е важно как да захапе...
Певец от "Гласът на България": Кирил Маричков ме извади от дупкат...
Срам и позор! Счупиха стъклото на линейка
Сравниха пенсиите в България и Германия! Разликата е голяма и не ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).