Oчаква ни облачна и сравнително топла Коледа

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
08:49 / 25.12.2013
511
Днес до обяд времето ще бъде предимно облачно, в югозападната част от страната е възможно и слабо да превали. По-значително разкъсване и намаление на облачността ще има по-късно през деня над Източна България. Мъглите в западната част на Дунавската равнина и Тракия ще се задържат почти през целия ден, докато в по-източните райони още около обяд видимостта ще се подобри. Минималните температури ще са между минус 7° и минус 2°, по Черноморието 2-4°. Максималните в повечето места ще са между 3° и 8°, в източните райони, където вятърът ще е от югоизток, до 12°; в северозападната част от страната ще останат най-ниски, едва около 0°.

Атмосферното налягане ще се понижи, оставайки по-високо от средното.

Преди обяд по Черноморието ще бъде все още облачно, на места и мъгливо, но по-късно през дена облачността ще намалее, видимостта ще се подобри. Вятърът ще е слаб, от югоизток. Максимални температури до 8-10°. Температурата на морската вода е 7°, вълнението ще е слабо, около 2 бала.

Преди обяд над планините ще е предимно облачно, възможно е над Пирин и Рила да прехвърчи слаб сняг. По-късно през деня над Централна и Източна Стара планина и Родопите облачността ще намалее. Вятърът по високите части чувствително ще се усили, като в западната част от страната температурите спрямо предните дни ще се понижат. Там на 1200 м.н.в дневна температура около 3°, на 2000 около -2°.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Доц. д-р Тодор Попов: Третата сливица при децата може да маскира ...
ГЕРБ утвърди листите за изборите: Димитър Николов води Бургас
Ходене по мъките: Как възрастни хора и самотни майки могат да нам...
Торнадо се образува край бреговете на Ахтопол
Гори от двете страни на магистрала "Тракия", екипи на полицията и...
Голям пожар на 30 км от Пловдив затвори магистрала "Тракия"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).