Набират кандидати за стаж в eвроинституциите

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:14 / 17.08.2009
759
Евроинституциите набират кандидати за стаж до края на месеца. Институциите в ЕС предоставят този шанс на около 1200 души годишно. Програмите са от 3 до 5 месеца и са подходящи за висшисти с различна професионална ориентация.

Освен висше образование, от кандидатите се изисква и отличен английски, френски или немски език. Все още има отворени процедури за стажове в Парламента, Съда и при Европейския омбудсман. В момента омбудсманът предлага стажове за юристи.

Одобрените получават заплата, финансова помощ за жилище и транспорт. Минималният срок е 4 месеца. Европейският парламент набира преводачи за 3-месечни платени стажове с 1 200 евро стипендия. Там могат да кандидатстват и хора с увреждания без диплома от университет.

 

Стажът не продължава с назначение. За място в евроадминистрация се кандидатства по друг ред. Подробностите можете да намерите на официалните интернет страници на съответните институции.

Източник: bTV


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Затварят от днес част от пътя от "Ветрен" към Бургас
Почина Борис Бекяров
Доц. Кунчев: Хора, моля ви, не им се връзвайте на глупостите и не...
Полицай е загинал при катастрофата край Стара Загора
Бизнесмен: Това е абсолютно безумие! 45% от българите са получава...
Има загинал при катастрофата край Стара Загора


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).