НЗОК решава за договора на Станимир Михайлов

Автор: ИА Фокус
Коментари (0)
08:46
247
Надзорният съвет на НЗОК се събира отново да обсъди проекта на договор за управление със Станимир Михайлов. Възстановеният от Конституциония съд управител на НЗОК се върна вчера начело на институцията. 

Станимир Михайлов вече е вписан в Агенцията по вписванията. Договорът му за управление с Надзорният съвет на касата обаче още не е подписан. Процедурата не пречи на работата на касата.

Михайлов подаде оставка в края на миналата година. Оттегли я през април, малко преди депутатите да го освободят предсрочно. Михайлов атакува решението на парламента. Конституционният съд го обяви за незаконно и върна Михайлов на поста.

Миналата седмица той поиска от Надзорният съвет - да подготви договора му за управление. На извънредното заседание в петък решение по въпроса не беше взето. Въпреки това - вчера Михайлов се върна на работа.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Почина музикант от "Ахат"
Екшън! Полицай е в болница
Съдиите удължиха с месец Комисията по случая с Нотариуса
За пореден ден: Огромни опашки и напрежение на Летище София
Съдът с ново решение, свързано с Левон Манукян и компания
Туристи счупиха бариерата на президентството


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).