НАП спря над 2500 сайта

Автор: Вилислава Ветренска
Коментари (0)
11:17
201
От началото на годината НАП спря над 2500 сайта, чрез които се организират хазартни игри от дружества без действащ лиценз по Закона за хазарта.

Само за последния месец, изпълнителният директор на приходната агенция е издал близо 640 решения за преустановяване на дейността на онлайн платформи за залози, които развиват дейност у нас без нужното разрешение. След публикуване на решението в страницата на НАП, сайтовете, посочени в него, следва да преустановят дейността си до 3 дни. НАП сезира съда, в случай че след изтичане на този срок, нерегламентираните онлайн платформи са достъпни в България и през тях може да се правят залози от потребители в страната. Магистратите от своя страна издават разпореждане към доставчиците на интернет услуги у нас да прекратят достъпа до страниците и техните поддомейни.

Решенията на изпълнителния директор на НАП, както и разпорежданията на Софийския районен съд са публикувани в рубриката "Онлайн хазарт“ в сайта на приходната агенция. НАП поддържа и актуален списък на интернет страниците, чрез които се организират хазартни игри от лица, които нямат действащ лиценз по Закона за хазарта.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Пуснаха срещу 15 бона главатар на банда за каналджийство
Откриха изчезналата Биляна мъртва!
28 октомври ще бъде неучебен ден за част от учениците
Радев изрази съболезнования на близките на Николай Волев
Бойко Борисов от Бургас: Това упражнение ни струва 100 милиона
Земетресение в България


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).