Мъж с нож се закани на жена и баща й с думите: Сега ще ви изколя всичките

Автор: Цвети Христова
Коментари (0)
11:28
402
Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 43-годишен мъж, заканил се с убийство на жена и на нейния баща, съобщиха от държавното обвинение. На 13.10.2024 г. около 00,10 часа пред къща в столичния квартал "Враждебна“ обвиняемият се заканил с убийство на Х.В., като държейки нож в ръка си й казал: "Ще те съсипя, ще те заколя“. 

Деянието е извършено в условията на домашно насилие. В.В. се заканил с убийство и на бащата на жената, като замахнал със сатър към него и му казал : "Сега ще ви изколя всичките“.

По случая е образувано досъдебно производство за престъпления по чл. 144, ал.3, т.1, вр. ал. 1 от НК, за които се предвижда наказание "лишаване от свобода“ до 6 години. Обвиняемият е осъждан. Предвид възможността да извърши друго престъпление, той е задържан с постановление на прокурор за срок от 72  часа.

Предстои да бъде внесено искане в съда за определяне на мярка "задържане под стража“ спрямо В.В.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
БДЖ организира томбола
Рокади в МВР
Жените на ръководни постове в страната се увеличават 
Осигуряват безплатен транспорт до училище за украинските деца от ...
Промяна по родните пристанища, премахват определени изисквания
Одобриха другите 125 млн. лева помощ за "украинска помощ" за земе...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).