Мъж покани на гости стара приятелка и я изхвърли през терасата

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (18)
13:32 / 11.05.2012
1672
43-годишен болен мъж поканил своя приятелка в дома си, заключил я, скрил й телефона и накрая я изхвърлил през терасата от втория етаж. Случката се разиграла в блок 40 в столичния квартал "Дървеница". Геновева и Георги Пеловски били стари приятели, но не се били виждали от 2007 година. 

Случайно се срещнали в квартала и дамата получила предложение за вечеря. За да я убеди да дойде, Георги излъгал, че е поканил и десетина стари общи колеги и приятели. Срещата трябвало да се състои в сряда след 20 часа в апартамента на "кавалера".

Когато 47-годишната жена пристигнала, с изненада установила, че освен нея и Георги няма никой друг. "Спокойно, ще дойдат след малко", уверил я той и двамата седнали на масата, където имало вечеря и алкохолни напитки. Преди това обаче домакинът заключил вратата, а малко по-късно скрил и телефона на гостенката си в хладилника. По едно време жената си потърсила джиесема и разбрала, че е изчезнал.

"Няма да ходиш никъде, щом ми пиеш от уискито, ще ми гладиш ризите", изсъскал Георги и започнал да се държи неадекватно. На сутринта изплашената Геновева побягнала към кухнята и излязла на терасата, като заключила вратата след себе си. Георги обаче не се поколебал и счупил с ръка стъклото, като се нарязал значително. През това време жената вече била на терасата и викала за помощ. За неин късмет свидетелка я чула и се обадила в полицията. Миг по-късно обаче Пеловски се оказал лице в лице с Геновева и двамата се хванали за гушите. В схватката жената била изхвърлена през терасата. 

През това време в района съседка разхождала кучето си и веднага се втурнала да помогне на жената. Геновева веднага била откарана в "Пирогов", където лекарите установили, че кракът й е счупен на три места, но нямало опасност за живота й. През това време полицаите задържали Пеловски, като се оказало, че той се води на отчет в психодиспансер.


Източник: в. "Монитор"

Виж коментарите (18)
Още новини от Национални новини:
Ваксините срещу грип са налични в аптечната мрежа
Рано тази сутрин: ПТП на АМ "Тракия" между 3 автомобила
Проф. Кантарджиев: Ликвидирахме тази заплаха!
Празник е! Не трябва да се взимат съдбоносни решения
Хиляди отдадоха последна почит към капитан Венцислав Дункин
Адвокати от цялата страна готвят протести, недоволни са от ветото...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).