Мрачно и студено утро на 29 януари, слънцето ще остане зад облаците

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
21:33 / 28.01.2024
931
През предстоящата нощ в западната и централната част от Дунавската равнина, както и в затворените котловини, вятърът ще стихва и там може да се образуват мъгли или ниска слоеста облачност.

В Източните Родопи и в източната половина от страната, включително по морския бряг ще продължи да духа умерен северен вятър.

Утрото в понеделник ще е с температури между минус 4°С и плюс 1°С (карта 1). В хода на деня ще остане предимно облачно, повече разкъсвания се очакват в крайните югозападни части.

Съвсем слаб североизточен вятър за Пловдив и Пазарджик и над западната и Централната част от Дунавската равнина. В останалите места умерен, а в Източните Родопи и около крайбрежието временно засилен, до около 60 км/ч., пак североизточен.

Максималните температури в повечето населени места ще са от 0° до 4°, но в низините на Северозапада и Тракия и в районите на Петрич и Сандански ще стигат 6° - 8°С (карта 2) предвижда прогнозата на Meteo Bulgaria.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Не прибирайте банските в дълбокия гардероб
Електронните извинителни бележки на учениците се издават в деня н...
ВАС остави без разглеждане жалби на ДПС срещу решения на ЦИК за р...
Драгомир Драганов: Няма данни за пострадали или разрушения в Русе...
Тежка катастрофа с мигранти след гонка в София
Земетресение от 5,2 по Рихтер в Румъния е усетено и в Северна Бъл...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).