Младеж краде салами, за да ги занесе на абитуриентския бал на приятел

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (8)
17:35 / 15.05.2012
1045
Служители на Девето районно управление в столицата задържаха непълнолетен за кражба на продукти от голяма верига магазини. На 13 май управителката на магазина съобщила в полицията за извършена кражба на хранителни стоки на територията на магазина. В хода на разследването се установило, че момчето отишло в обекта с предварително подготвена раничка, в която да изнесе набелязаната за крадене стока. 

Засуетил се около рафтовете с колбаси и в бързината изпуснал на земята част от тях, което привлякло вниманието на служител от магазина. Младежът се отправил към изхода, но след касовата зона бил спрян от охраната на магазина. Първоначално отказал да предаде откраднатата стока и започнал да се държи арогантно и да обижда охранителя.Пред пристигналите полицаи момчето признало, че посетило магазина с намерението да открадне колбасите за трапезата за предстоящия бал на негов приятел.

17-годишният е задържан за 24 часа, а материалите по случая са докладвани в Софийска районна прокуратура с мнение за налагане на възпитателни мерки по чл.13 от Закона за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни, вр.чл.194 от НК.

Виж коментарите (8)
Още новини от Национални новини:
Ваксините срещу грип са налични в аптечната мрежа
Рано тази сутрин: ПТП на АМ "Тракия" между 3 автомобила
Проф. Кантарджиев: Ликвидирахме тази заплаха!
Празник е! Не трябва да се взимат съдбоносни решения
Хиляди отдадоха последна почит към капитан Венцислав Дункин
Адвокати от цялата страна готвят протести, недоволни са от ветото...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).