Маскиран обра бензиностанция като по филмите

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
20:51 / 17.10.2024
249
Задържаха 28-годишен мъж за дързък грабеж на бензиностанция на Околовръстното в Добрич. Извършителят бил издирван месец и половина разследване.

Престъплението е извършено на 1 септември. Тогава маскиран нахлува в обекта, заплашва служител с оръжие и задига парите от касата. При опит да спре обирджията, служителят бива ударен с пистолет в тила. Маскираният взема оборота от 250 лева и си тръгва. Служителят натиска паник бутона и пристига полиция. 

"Давай парите! Ще ти счупя колата и ще ти строша главата!". Това били думите, с които извършителят заплашил мъжа зад щанда, твърдят от Районна прокуратура-Добрич, цитирани от NOVA.

В сряда издирваният е задържан, а у него са открити амфетамини. Прокуратурата внася искане за най-тежката мярка – задържане под стража. На записи от камери се вижда как маскиран мъж, размахващ оръжие, влиза в обекта и извършва престъплението. 57-годишният служител е с разкъсно-контузна рана на главата вследствие на удара в тила, посочват от полицията.

Задържаният е направил пълни самопризнания, открито е и оръжието. Той е криминално проявен, но не е осъждан досега. Повдигнато му е обвинение, за което се предвижда затвор от 3 до10 години.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Важно съобщение от родна банка: Решихме да дадем нов живот на кар...
"Селската супер кола" от Родопите раздели мрежата
Полковник посочи смущаващ факт покрай трагедията със загиналите к...
Докараха със "Спартан" тежко болно дете от Германия
Бойко Борисов: Изпускаме златно време!
Ето кога ще е поклонението пред Николай Волев


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).