Мартин Иванов е Мистър България 2012

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (10)
15:04 / 16.05.2012
1057
23-годишният Мартин Иванов е новият Мистър България 2012 г., стана ясно след провелата се церемония снощи. Негови подгласници станаха 18-годишният Владимир Енчев от Видин и Ивайло Андонов от Шумен. Иванов е студент в специалност "Счетоводство" в УНСС. Говори английски и италиански и е републикански шампион по плуване. Освен с короната за Мистър България, Мартин е носител и на титлите "Мистър София" и "Мистър Туризъм". Мартин Иванов стана Мистър София за 2011-та година, след което се появиха снимки, на които той е облечен в женски дрехи. След победата в националния конкурс, той ще представи страната ни на "Мистър Вселена" и "Мистър Туризъм Континентал". Ангелската визия, която сияеше цялата вечер, беше вдъхновена от благотворителната кампания "Бъде ангел сега", в която участваха всички претенденти. Тя целеше подпомагането на деца, лишени от родителски грижи.

Председател на журито беше "Мистър Испания" Лобсанг Арраке Кастеяно. Организатори на конкурса бяха FH 1 Agency и ПРофайл.


Виж коментарите (10)
Още новини от Национални новини:
Ваксините срещу грип са налични в аптечната мрежа
Рано тази сутрин: ПТП на АМ "Тракия" между 3 автомобила
Проф. Кантарджиев: Ликвидирахме тази заплаха!
Празник е! Не трябва да се взимат съдбоносни решения
Хиляди отдадоха последна почит към капитан Венцислав Дункин
Адвокати от цялата страна готвят протести, недоволни са от ветото...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).