Марио не успя да пребори с рака

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:39 / 11.01.2024
850
Марио Карагьозов, който обедини хиляди българи, e починал. Скръбната вест съобщиха в социалните мрежи негови близки. Той бе едва на 26 години.

Младият мъж близо две години сe бореше генетичен рак на белия дроб. В негово име редовно се организираха благотворителни търгове, концерти и мероприятия.

"За мен Марио беше лъча светлина който съм търсел през годините. Той ме измъкна от самотата, показа ми правилния път, че да си тук на тази земя не е нещо лошо, а именно обратното -  че сме тук да сме добри, да се забавляваме, да се обичаме, да живеем, независимо от трудностите. Толкова много мога да кажа за Марио и за живота му, но няма да ми стигне речника. Сигурен съм, че от тук нататък всеки път като погледнем към нощното небе, ще има една звездичка която блести по-силно от останалите, която ще свети на пътя ни и няма да ни остави в мрачните моменти", сподели във фейсбук Виктор Михайлов, един от най-добрите приятели на Марио.

Plovdiv24.bg изказва своите дълбоки съболезнования на семейството и близките на Марио Карагьозов.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Важно съобщение от родна банка: Решихме да дадем нов живот на кар...
"Селската супер кола" от Родопите раздели мрежата
Полковник посочи смущаващ факт покрай трагедията със загиналите к...
Докараха със "Спартан" тежко болно дете от Германия
Бойко Борисов: Изпускаме златно време!
Ето кога ще е поклонението пред Николай Волев


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).