Лъскави хотели по морето държат туристите на пости

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (6)
08:42 / 06.08.2015
956
Лъскави хотели по морето държат туристите на пости. Евтини манджи от картофи, ориз, боб, тиквички, печени чушки и патладжани са всеки ден в менюто за ол инклузив, разказват потърпевши. Хората от кухнята пък допълват, че практиката е нищо да не се изхвърля. Така варените картофи от снощи днес на обяд се превръщат в картофено пюре. Останалият боб за гарнитура пък се оползотворява в боб чорба, съобщава "Телеграф".

Подготовката на меню за ол инклузив е истинско изкуство, твърдят спецове в туристическия бранш. Кризата, която стигна идо туризма, принуждава собствениците на хотели да изготвят менютата с такива продукти, че да демонстрират изобилие, а в същото време това да не им струва скъпо.

Хотелиерите търсят и намират добри готвачи, които да им правят евтино, но ефектно меню.

Майсторите от своя страна подбират такива продукти, които да не дават голяма фира и имат универсално приложение в приготвянето на различни храни. Много внимателно се подбират и доставчиците на продукти, изобщо всичко се планира добре, за да се спестят излишни разходи в кризата.


Виж коментарите (6)
Още новини от Национални новини:
Почина Страхил Гановски
Диана Русинова: Правилата, които важат за гражданите, трябва да в...
Военни и тежкотоварна техника ще разчистват след катастрофата на ...
БДЖ пуска в движение чисто нов локомотив, ще пътува от София за Б...
Отпускат допълнителни средства за енергийни инвестиции от НПВУ
Външно: Почти 94 % от кандидатстващите за виза за САЩ през измина...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).