Лоша жена изневерява и харчи пенсията на дядо след седмица брак

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (5)
09:35 / 14.03.2012
932
81-годишен дядо от Русе се разведе, след като разбра, че законната му половинка кръшка и харчи пенсийката му по чужд мъж. Районният съд в дунавския град прекрати брака между двамата заради настъпило дълбоко и непоправимо разстройство по вина на жената.

Романът между двамата старци продължил много кратко време, а бракът им траял само една седмица. Самотният дядо Васил имал 50 процента инвалидност заради очно заболяване и търсел сродна душа, с която да споделя трудното си ежедневие. Имал жилище и прилична пенсийка, с която двамата да могат да преживяват, и затова много се зарадвал, когато срещнал 62-годишната жена. Първоначално бабата била много мила и кротка и успяла да заблуди стареца, че тя е жената на живота му.

На 14 септември м.г. двамата минали под венчило и започнали да делят една постеля. Дни след сключването на брака обаче съпругата показала злия си нрав и твърдо заявила, че тя ще казва как да се харчат парите. Много скоро старецът разбрал, че на всичкото отгоре съпругата му си има и любовник.


Източник: в. "Монитор"

Виж коментарите (5)
Още новини от Национални новини:
Почина Милен Люцканов
Нов скок в цената на олиото?
От Meteo Balkans предупредиха: Нещо страшно се образува в Черно м...
Корабите от Противоминната военноморска група излязоха на море
За първи път в национален ефир: Изкуствен интелект чете новини в ...
Ваксините срещу грип са налични в аптечната мрежа


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).