Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Лекарка разказа за кошмар на АМ "Тракия": Хулиган ни нападна, полицията го прикрива
Автор: Екип Burgas24.bg 09:34 / 12.08.2024Коментари (19)1715
©
Д-р Лилия Филипова разказа за ужасяваща случка на АМ "Тракия" край Пловдив, случила се на нея и на семейството й. По нейните думи мъж е хулиганставал, а МВР го прикрива.

Представяме ви нейния разказ без редакторска намеса. 

"Аз съм д-р Лилия Филипова и съм спасила не малко човешки животи.Сега ще ви разкажа една кратка история за поредната пътна агресия и бездействието

на родната полиция и прокуратура. В петък сутринта пътувах със съпруга си, неговия брат и тригодишната ни дъщеря по АМ “Тракия". Бях засечена от автомобил, пътникът в който започна да ми прави неприлични и предизвикателни жестове. Без да обръщам внимание продължих по пътя си и след няколко километра спряхме за почивка на 154 км на бензиностанция Лукойл посока Бургас. Малко след това там дойде въпросният господин - великан с огромна мускулна маса, с агресивна походка и се насочи директно към нас.

Многократно му казахме да ни остави на мира, а вместо това той ставаше все по-агресивен и настъпателен. Опитахме се да потеглим веднага , но той ни запречи пътя и когато най-после тръгнахме, той стовари юмрук върху дясната част на предното стъклото и масивно го спука. Секунди след това удари задната дясна рамка на колата и само Господ ни предпази от нещо много по-лошо, защото ако беше уцелил стъклото на вратата, което е в пъти по-слабо от предното, щеше да разпилее стъкла директно върху дъщеря ми, а може би и юмрукът му щеше да се стовари върху нея. Веднага се обадихме на телефон 112.

Дойдоха полицаи от Пътна полиция, а след това и втори патрул, всички от РПУ-Раковски. Вместо да започнат действия за разследване на тази груба хулиганска проява, извършена на публично място в присъствието на много хора, в това число и на деца, вместо да им снемат обясненията, за което многократно ги помолихме, вместо да изземат видеозаписите от камерите, за което пак многократнo ги помолихме, полицаите просто бездействаха.

Заведоха ни в поделението на РПУ Раковски в Белозем и ни снеха обяснения, по време на което непрекъснато подмятаха, че колата си е била със счупено стъкло, преди това, че нямало логика въпросният господин да го чупи, което според тях се виждало от камерите, че не съм карала аз колата на магистрала и други прочие тежки неистини.

Пиша този пост, за да ви кажа, че вероятно и до момента записите от видеокамерите не са иззети по съответния процесуален ред и ако същите бъдат автоматично изтрити, с оглед на изтеклото време или пък “случайно" изчезнат, инцидентът ще бъде потулен без последствия за агресора.

Не е въпросът, че смяната на стъклото на колата струва над 3000 лв, че докато го доставят ще мине много време, а защото ако вторият удар беше ударил страничното стъкло последствията за детето ми можеше да бъдат ужасяващи, да не кажа фатални. Очевидно това за наблюдаващия прокурор и полицаите от РПУ Раковски е без значение.

Не знам защо това е така. Не знам от какво е мотивирано тяхното бездействие и подценяване на случая, но знам че това е поредното престъпление, което вероятно ще остане под радара на закона и институциите, които са призвани да го прилагат.". завършва своя разказ.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Каквото и да е правила лекарката никой няма право да се саморазправя. Ако нещо си засегнат си има компетентни органи. Друг е въпросът, че органът е с гноясали топки и смърди отвсякъде. МВР трябва да се разтури до основи и да се направи отново.
0
 
 
Значи или да се въоръжаваме,или да изчезваме от тая джунгла.
-1
 
 
Най-вероятно, въпросната докторка или там който е шофирал автомобила е карал в лява лента без да пропуска отзад идващите да я изпреварят.Но такова поведение на индивида е неприемливо,въпреки ,че както се изразиха от малоумно шофиране по родните пътища човек иска не иска пощурява в един момент.
0
 
 
Лиле, от кратката история нещо ни убягва? Я по добре ни разкажи пълната версия...
+5
 
 
Обикновено хора , като въпросния господин имат мозък, колкото на гълъб...Може и докторката да е провокирала , дори да е извършила нарушение, но парапитека не е орган , който може да раздава правосъдие...който се саморазправя трябва да е наказван тежко и фиктивно и бързо ...тази утайка с татуси е навсякъде и това е голям проблем на обществото , който ще избухне в даден момент...докато има мутренсщо поведение държавата ще е мутренска , изчезне ли , ще видите как и държавата тръгва нагоре , всичко е свързано .....
0
 
 
Тая да не се жалва ами да се скрие някъде представител на бялата мафия. Некадърни наглеци. Сигурно е имало добра причина този да се занимава с тая мърсолана.
0
 
 
Аз малко се обърках как той ви засича, след това спирате и той идва? Карал е назад по магистралата? Вие сте минали пред него? Той вече е бил там и ви е разпознал?
0
 
 
Добре би било журналистите първо да се запознаят подробно със дадена ситуация, защото в случая ние четем само една гледна точка. Липсва коментар на другия участник, както и на правораздавателните органи. Да не стане като случая с пребития в Сикретс. И не е нужно въпросната лекарка да се самоизтъква колко човешки животи е спасила. Това първо звучи грозно и второ- това й е задължение.
+1
 
 
Как така "как го в предизвикала?" Живеем в светска държава, а не в дивия запад, където може всеки да се саморазправя както намери за добре. Ако човекът смята, че са му нарушени правата, е редно да се обърне към органите на реда, а не да вилнее като дивак. И не, за лекарите спасяването на човешки животи не е задължение, а призвание. Ама всеки сам си преценя, нали...
-1
 
 
В Чалгалистан татуираните анаболни утрепки са на почит факт.Ако докторката беше изкарала един скалпел и му го беше забила в дупарата щеше да стане красота факт
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
Лято 2024
Природни стихии
Първият учебен ден
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: