Кучета нападат жителите в село Герман

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
08:36 / 11.08.2023
518
Хора от село Герман твърдят, че жител на вилната зона ги е заплашвал и дори им е посягал. Мъжът е бил задържан и е с повдигнати две обвинения за закани за убийство. Оказа се, че има още сигнали срещу въпросния човек.

"Ако не крещях, кучето ми не беше вързано и не хвърлях камъни, щяхме да бъдем разкъсани". Това обясни пред NOVA Елена Гълъбова, която е била нападната от кучета в района, където агресивният мъж живее. По думите ѝ положението там е жестоко, защото кучетата пазят територията си.

Сигнали срещу мъжа не са минавали през кметството, обясни кметът Маргаритка Станкова. Той обаче се е оплаквал, че местни жители му пречат. 

"Проблемът с кучетата стои вече с десетилетия. Целият Герман е пълен с бездомни и домашни кучета, които се пускат от хората, които идват само за лятото", не скри кметицата. Тя посочи, че е казвала на "Екоравновесие", но когато те дойдат, не намират животното.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Важно съобщение от родна банка: Решихме да дадем нов живот на кар...
"Селската супер кола" от Родопите раздели мрежата
Полковник посочи смущаващ факт покрай трагедията със загиналите к...
Докараха със "Спартан" тежко болно дете от Германия
Бойко Борисов: Изпускаме златно време!
Ето кога ще е поклонението пред Николай Волев


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).