Криминален журналист: Бруталното убийство в София е престъпление от страст или от омраза

Автор: Оля Ал-Ахмед
Коментари (0)
14:11 / 23.01.2024
1426
Бившият депутат от "Продължаваме Промяната" Велико Минков смята, че е биологичен баща на 4-месечното бебе на Габриела Славова, която е под домашен арест заради убийството на съпруга си Пейо Пеев в квартал "Драгалевци" в София, съобщи самият той в профили си в социалната мрежа ФБ. 

Съдът вчера остави в ареста 54-годишната Красимира Трифонова, а дъщеря ѝ Габриела Пеева, беше пусната под домашен арест.   

44-годишен мъж беше открит мъртъв край хижа "Алеко" в опожарена кола. Според разследването жертвата е била удушена, а пожарът – инсцениран. Обвинени бяха съпругата на мъжа - Габриела Славова, и майка ѝ - бившият консул на България в Тайланд - Красимира Трифонова.   

Криминалният журналист Захари Белчев от "Телеграф" обясни за "Фокус", това което се е разбрало от съдебното заседание, което е закрито поради това, че има данни от лично естество за двете обвиняеми.

"Мъжът Пейо е дошъл с автомобила си пред жилището на майката и дъщерята за да се разберат по отношение на децата и на родителските права. Явно в автомобила са се скарали, тъщата, която е седяла на задната седалка, е хванала мъжа, който е седял на шофьорската седалка. Хванала го е с ръце и е започнала да го души. Дъщерята Габриела го е държала, пречейки му да избяга и да се спаси по някакъв начин. Това е механизма на самото убийство, което е станало много бързо. Просто човекът е бил удушен от двете жени, които са обвинени в съучастие в убийството му", разказа за "Фокус" криминалният журналист Захари Белчев от "Телеграф". 

"Може да е убийство от страст, в състояние на афект. Нямат особен опит и затова са решили да се отърват от трупа на Витоша, където през уикендите има доста хора“, допълни журналистът. Двете жени били с напълно нормално телосложение, на заседанието се прикривали с медицински маски.

"Като физика изобщо не изглеждаха като "суму" борци, които могат да надвият мъж, но явно това е престъпление от страст. В състояние на афект хората придобиват понякога свръх сили. Може и да е от омраза. Не им знаем точните взаимоотношения, но се разбра, че съпругата е имала връзка и с друг мъж, който е бивш депутат и който претендира за бащинство над малкото дете, заради което тя в момента е по майчинство", поясни още Белчев.

Относно друг криминален случай от последните дни - убийството на 64-годишна жена в Бургас, намушкана над 45 пъти от сина си, Белчев заяви: "Класически случай на убийство, извършено от наркозависим. Те често са с особена жестокост. Една твърде жестока история. Уважавана учителка в Бургас, позната в целия град. За съжаление този случай е свързан с наркотици. Младежът е бил наркозависим. Отключил е психичното заболяване и под такова въздействие е извършил убийството. Доста трагичен казус", коментира криминалният журналист от "Телеграф".

Припомняме, че младият мъж направи и пълни самопризнания за извършването на жестокото убийство.   

Мъжът страда от шизофрения, лежал е многократно в психиатрия, а майка му е подавала множество сигнали в полицията за агресивното му поведение.

Виж коментарите (0)

Още по темата (60):
29.08.2024 Тъщата на убития Пейо Пеев получи отказ от съда
23.08.2024 Съдът не разреши на убийцата на Пейо Пеев лечение в психиатрична клиника
27.06.2024 Обвинена в убийството на зет си остава в ареста
19.06.2024 Ето какво реши съдът за тъщата на Пейо Пеев
07.06.2024 Габриела топи майка си за убийството на Пейо
21.05.2024 Тъщата на Пейо Пеев остава в ареста
Още новини от Национални новини:
Важно съобщение от родна банка: Решихме да дадем нов живот на кар...
"Селската супер кола" от Родопите раздели мрежата
Полковник посочи смущаващ факт покрай трагедията със загиналите к...
Докараха със "Спартан" тежко болно дете от Германия
Бойко Борисов: Изпускаме златно време!
Ето кога ще е поклонението пред Николай Волев


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).