Красива млада жена, майка на две деца, има нужда от нашата помощ

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:46 / 19.09.2024
326
Надя Лашева преминава през изпитание, което е немислимо за много хора. Дъщеря ѝ страда от муковисцидоза - генетично заболяване. Преди по-малко от месец открива, че тя самата има рак на костите, което е пореден удар за семейството.

"Изключителен шок. Въобще не съм очаквала, че две толкова редки заболявания могат да се върнат в моето семейство, защото ракът на костите всъщност е много рядък вид. Всичко започна с една най-обикновена болка, която дойде, след като си копах градината. Никога нямаше да предположа, че ще се стигне до тук", каза Надя.

След няколко месеца безрезултатни прегледи и изследвания, тя се подлага на ядрено-магнитен резонанс. "Пускам снимка на синусите си, за да проверя какво ми е на коляното. Дотам стигнах в търсенето на диагноза, за да се чувствам добре, защото имам две малки деца", казва пред NOVA Надя и добавя: "Най-накрая сама реших да отида на ядрено-магнитен резонанс и на невролог и се оказа, че имам 10-сантиметров тумор в коляното".

Надя се свързва с клиника в Гърция, където може да бъде проведено лечението. Необходимата сума е 150 хиляди евро, като към днешна дата по-голямата част от парите е събрана и не достигат само 3000 евро.

Грижата за децата ѝ и надеждата, че някой ден ще отгледа и внуци, дават на Надя силата да се изправи срещу болестта. Освен майка и учител, тя е и автор. Има една издадена книга за деца.

Ако желаете да помогнете на Надя в битката с болестта, може да го направите като преведете средства по следния начин:

ДАРИТЕЛСКА БАНКОВА СМЕТКА

Лична сметка на Надя Лашева:

BG62FINV91501017791007

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Мохамед Халаф: Влизаме в нова война
Проф. Рачев шокира с тази ранна прогноза, ето каква зима ни чака
ЦИК: Не е вярно, че хартията за машинно гласуване не съответства ...
Удрят ни дъждове и гръмотевици
Международен анализатор: Ако се докаже българска следа в атаката ...
Ето го мъжа, пребил човек заради паркомясто в София


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).