Костадин Костадинов: Смазахме джендър идеологията в България

Автор: ИА Фокус
Коментари (1)
20:43 / 15.08.2024
1094
Законът на "Възраждане“ за забрана на ЛГБТ пропагандата беше окончателно приет. В негова защита застанаха Българската православна църква, както и десетки граждански организации, които вчера присъстваха на изслушването на смесеното заседание на Комисиите по въпросите за младежта и спорта и Комисия по демографската политика, децата и семейството.

 "Смазахме  джендър идеологията в България, това е голяма победа на "Възраждане“. В интерес на истината бях подценил тази зараза. Американското посолство финансира хомосексуална пропаганда на децата ни в училищата. Обучавали са лекари и учители как да работят с ЛГБТ хора и с детската ЛГБТ общност. Искам да попитам - къде в закона е регламентирано наименование детска ЛГБТ общност?  Те вече говорят за гей деца… Няма никаква общност, извън семейната и само техните родители  до 18 годишна възраст на децата могат да решават. 

Радвам се, че на всички НПО-та, финансирани от Америка за България, им отнехме работната среда. Те в момента се опитват да го изкарат, че е закон на омразата и забрана на ЛГБТ хората - никой нищо не ви забранява, освен че не искаме с нечистите си ръце да сеете гнусната си пропаганда върху децата ни, които посещават училища и детски градини.“, каза Костадин Костадинов във видеообръщение в социалните мрежи.

 Припомняме, че на вчерашното изслушване в Комисията той сподели за откровена заплаха, записана от една от организациите - Български фонд за жените. От НПО-то са заявили, че заради този закон ще има санкции, които България ще плаща. "Кой реши, че ще има санкции? Но очевидно е, че тук вече влизаме в режим на санкции. Ето в този случай ние виждаме, че става въпрос за вече започнала фаза на не скрит натиск.“, каза Костадинов.

Той допълни, че Американското посолство, за съжаление, няма да спре с джендър пропагандата. "Ще ги смачкаме, защото децата трябва да растат като деца, под опеката единствено на своите родители. Това е естествения ход на човешката история.“, каза в заключение председателят на "Възраждане“ във видеообръщение в страницата му в социалната мрежа Фейсбук.

Виж коментарите (1)

Още по темата (615):
17.09.2024 "Замърсителят плаща" се отлага засега
13.09.2024 Георги Йорданов, който бе предложен за орден "Стара планина", не е бил част от Държавна сигурност
12.09.2024 На първо четене: Денонощни аптеки или автомати за лекарства да има във всички населени места в страната
12.09.2024 В комисия: Отлагат новия механизъм за такса смет, но с риск да бъдем санкционирани от Европа
11.09.2024 Парламентът отказа да увеличи драстично еднократната помощ за второто и третото дете
08.09.2024 Депутатите трупат неизвинени отсъствия
Още новини от Национални новини:
Рецепта за добра ракия: На един килограм захар се слагат 4 литра ...
Забраняват пушеното на някои места на открито?
Стана ясно кой е пилотирал самолета в момента на катастрофата
Затриха България от картата на Европа
С вълнуващо видео почетоха паметта на загиналите край Граф Игнати...
Борисов: Между ГЕРБ и ПП ЕК избра нашия кандидат за еврокомисар -...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).