Калин Стоянов: МВР няма нищо общо с обвиненията за провокация спрямо Димитър Стоянов

Автор: Петя Кузева
Коментари (0)
12:24 / 24.04.2024
2092
"Имам сестра, но тя е разведена от 2009 година с въпросния човек. МВР няма нищо общо с обвиненията за провокация спрямо Димитър Стоянов".

В това бе категоричен служебният министър на вътрешните работи Калин Стоянов по повод ареста на Димитър Стоянов. Разследващият журналист заплаши с оръжие мъж, служител на НАП. От сайта, в който работи Стоянов "BIRD" обявиха, че същият е зет на силовия министър. 

"Относно някои публикации, които вчера се появиха уточнявам, че сестра имам, но тя е разведена от 2009 година с въпросния човек. Оттогава до момента, т.е. от 15 години нито аз, нито моето семейство поддържаме връзка с него. Не знам къде е работил, къде живее, това не е моя работа, да прекратим спекулациите по тази тема. МВР няма нищо общо, законът е за всички", призова Калин Стоянов

Той потвърди, че интерактивна карта отново ще бъде използвана на изборите. "Системата ще дава информация за подадени сигнали в реално време", каза министърът.

"Фокус" припомня, че служебният министър на вътрешните работи присъства на тържествената клетва на стажанти от Центъра за специализация и професионална подготовка при Академията на МВР в Пазарджик. Стажантите ще продължат своята професионална дейност в редиците на Главна дирекция "Гранична полиция".

Виж коментарите (0)

Още по темата (1):
24.04.2024 Спецов: Истинските журналисти не се разхождат с пистолети в джоба
Още новини от Национални новини:
Вижте задръстването край Кресна! По-добре изберете друг маршрут!
На връщане от Гърция българка възкликна: От години не съм виждала...
Корнелия Нинова: Председател съм на БСП, защото такъв е законът
Манол Пейков за листите на ПП-ДБ: Няма 100% яснота
Пожар на АМ "Тракия"! Задимено е!
Нивата на заплатите в България - 3 200/3 300 лв. средно на месец,...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).