Изживей лятото с хитова музика, филмови предизвикателства и супер награди с EON от Vivacom

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
18:13 / 06.06.2024
1261
Предстоящите месеци отново ще бъдат изпълнени с незабравими концерти на български и световни изпълнители. Музикалните фенове ще имат възможността да чуят на живо хитовете на звезди като Ищар, Deep Purple и Джон Нюман. Vivacom ще направи преживяването още по-вълнуващо със специални активности и награди по време на най-очакваните музикални събития в цялата страна – най-голямото лятно турне у нас Coca Cola The Voice Happy Energy Tour, фестивала Francofolies, Midalidare Rock 2024 и Spice Music Festival.

В специално обособените EON кътове посетителите ще могат да тестват филмовите си познания с играта EON Film Challenge и да спечелят страхотни награди на място. Освен това ще имат възможността и да участват в томбола за голямата награда – един от четири преносими проектора Samsung The Freestyle 2nd Gen, за да прожектират любимите си филми и сериали навсякъде и по всяко време. Късметлиите ще бъдат изтеглени измежду всички регистрирали се по време на концертите в края на юни, юли, август и септември.

"Общото между музиката, филмите и сериалите са именно изненадите, звездите и разнообразието от стилове. Затова избрахме най-големите концерти в различни музикални жанрове и подготвихме активности с много изненади с най-хитовите филми и сериали в EON Видеотека. Каним всички меломани в нашия кът за едно забавно предизвикателство в света на филмите и музиката", коментира Желяз Кольовски, директор Маркетингови комуникации във Vivacom.

Летните забавления с Vivacom ще започнат още тази събота от 18:00 ч. в парк "Острова' в Пазарджик, където ще бъде първата спирка на Coca Cola The Voice Happy Energy Tour. Феновете на популярната българска музика ще могат да видят и чуят любимите си звезди - DARA, Torino & Pashata, Михаела Маринова, Dara Ekimova и Боро Първи. Дебют на сцената на най-мащабното турне у нас ще направи музикалната фурия Мила Роберт, а междувременно публиката ще стане свидетел на бляскавото завръщане на Криско. DJ Mascota и McP ще се погрижат за доброто настроение преди и по време на изпълненията, а Remi Toin ще постави начало на събитието със страхотни танцови хореографии.

Освен специален EON кът, Vivacom ще разположи още и три уникални съоръжения – EON кули, на които феновете ще могат да зареждат своите смарт устройства, за да запечатат вълнуващите моменти от концертите.

А ето и всички дати на концертите от Coca Cola The Voice Happy Energy Tour, които предстоят това лято: 20 юни в Пловдив, 19 юли в Бургас, 21 юли във Варна, 7 септември в Севлиево и големият финал на 14 септември в София. Фестивалът за франкофонска музика Francofolies ще се проведе в Пловдив в най-дългите летни вечери – 21 и 21 юни, Midalidare Rock 2024 ще събере феновете на рока в с. Могилово между 12 и 14 юли, а Spice Music Festival ще превърне Пристанище Бургас в арена на музиката от 90-те на 2 и 3 август.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Приключи и вторият тур за избора на новия патриарх: Започва броен...
53 години от една от най-големите трагедии в родния футбол
Проверяват принуждават ли плажуващите да плащат чадър плюс шезлон...
Вселенският патриарх Вартоломей отслужи панихида на гроба на патр...
Любен Дилов прогнозира името на новия премиер, позова се на изказ...
По мейл или телефон правим самоотчет на електромера


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).