Искаме да привлечем повече японски туристи

Автор: Петър Дучев
Коментари (0)
09:27
180
Механизми как да бъдат привличани повече японски туристи у нас обсъдиха, министърът на туризма Евтим Милошев и Н. Пр. Хисаши Мичигами, посланик на Япония в България.

"Развитието на пазар Япония е важно за нас и ще положим всички усилия да покрием спецификите и да предложим конкретни решения, за да привличаме повече туристи“, заяви министър Милошев по време на разговора.

"Около 70% от японските туристи, които посещават страната Ви са организирани групи. Обикновено обхватът на пътуването им включва посещение на две държави на Балканите“, каза Н. Пр. Хисаши Мичигами. По време на срещата бяха обсъдени емблематични за България ежегодни събития като Празник на розата в Казанлък, което е добре познато в Япония и привлича интереса на много туристи от страната на изгряващото слънце.

Предстои официално посещение на министър Милошев в Япония и подписване на Меморандум за сътрудничество в областта на туризма между Министерството на туризма на Република България и Японската агенция по туризъм.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Радев наложи вето
Колко пари трябва да имаме, ако искаме да си купим имот за 300 00...
Затвориха 31 обекта след проверки на БАБХ по Черноморието
8 от 10 баничарници у нас продават продукти с имитиращ продукт вм...
Димитър Главчев: Има надграждане на елементи от процесите на подг...
Бременна украинка бе нападната и ударена в лицето на улицата


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).