И утре ни очаква един слънчев и безоблачен ден

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (6)
17:18 / 27.11.2011
540
През нощта над страната ще бъде ясно. В Дунавската равнина вятърът ще отслабне, а в Южна България ще е почти тихо и на отделни места в низините и котловините в сутрешните часове ще има ниска инверсионна облачност. Минимални температури - между минус 4 и 1°. В София - около минус 2°. Утре ще се усили вятърът от запад-северозапад, в Дунавската равнина - умерен. 

Ще бъде слънчево с временни увеличения на облачността, предимно висока и средна. Дневните температури ще се повишат и максималните ще са между 10 и 15°, в София - около 11°.

Атмосферното налягане ще е по-високо от средното и по-късно през деня отново ще започне да се повишава. Над планините времето ще е предимно слънчево. Ще духа умерен, по високите и открити части и временно силен северозападен вятър. Максимална температура на 1200 метра - около 9°, на 2000 метра - около 3°.

По Черноморието времето ще е предимно слънчево. През деня ще духа до умерен северозападен вятър. Максимални температури - между 10 и 13°. Температурата на морската вода е 8-9°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Виж коментарите (6)
Още новини от Национални новини:
Земеделският министър поиска забрана за внос на украински яйца в ...
Климатолог разкри какво ни чака
Политолог: Всичко изглежда съшито с бели конци! Трифонов се превр...
Въшният ни министър обсъди отпадането на визите за българите, път...
БНБ обясни как да познаем фалшивата банкнота от 100 лева, която в...
"Има такъв народ" утвърди листите за изборите: Слави Трифонов пов...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).