Хванаха двама карнобатлии да крадат в хранителен магазин

Автор: Петър Дучев
Коментари (0)
15:12
220
Криминалисти от РУ- Шумен установиха и задържаха извършители на кражба на хранителни продукти от търговски обект в града на обща стойност около 9 000 лева.

Сигнал за нея е приет в полицейското управление в града на 18 септември. Съобщено било, че за времето от 7 до 13 септември неизвестни като клиенти в търговски обект на ул. “Ген. Скобелев“ извършили многократно кражба на продукти.

След получения сигнал, криминалисти от полицейското управление в града извършили множество оперативни действия, които дали резултат. Установени като извършители са двама мъже на 30 и 26 години от Карнобат. При претърсване в обитаваните от тях жилища в града са намерени и иззети множество хранителни и други продукти.

Задържани са за срок до 24 часа в РУ- Шумен. Работата по образуваното досъдебно производство по чл. 194 от НК продължава.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Шефът на ДАНС: Името на България по никакъв начин не може да бъде...
Много важно съобщение от наша банка
Вдигат осигурителния доход – кой печели и кой губи от това
Военноморските сили на България, Румъния и Турция в битка морскит...
Пеевски: Всички български политици и институции трябва да се обед...
Какво представляват имитиращите млечни продукти?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).