Хотелиери търсят качествена храна за туристите по Черноморието | ||||||
| ||||||
Според тях ол-инклузивът в хотелите е занижил стандартите за качество, което принуждава част от туристите да предпочитат чужди дестинации. Българското Черноморие може да стане по-привлекателна дестинация за туристите, ако се подобри качеството на храната в хотелите и ресторантите. Това заявиха собственици на туристически обекти край морето. Те се срещнаха с производители и доставчици на хранителни продукти от страната и чужбина, за да подберат най-доброто за своите клиенти. "До преди няколко години много от моите колеги гледаха само цени, за да предложат максимално евтин продукт, но пазара налага вече нещо много по-различно. Туристите започнаха да търсят качество, правейки компромис с цената", обясни Ясен Щерев, генерален мениджър на хотел. Източник: БНТ |
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!