Ходене по мъките: Как възрастни хора и самотни майки могат да намерят майстор да им смени крушката или да сглоби новия гардероб

Автор: Десислава Томева
Коментари (0)
16:40
225
В България понятието "домашен майстор“ обикновено се отнася до лица или фирми, които предлагат услуги за малки ремонти и поддръжка на домакинствата. Те могат да се ангажират с разнообразни дейности – от смяна на крушки до поправка на дребни повреди. Тези услуги не включват основни ремонти или сложни строителни дейности, а са насочени към ежедневно поддържане на дома. Често от подобни услуги се нуждаят възрастни хора или самотни майки, дори студентчета, които за първи път са се отделили от бащиния дом.

У нас има различни онлайн платформи, които предлагат услуги на домашни майстори. Сайтове като "Домашен майстор“ (domashen-maistor.com) и "Mister-Bulgarian“ (mister-bulgarian.com) предоставят информация и контакти на специалисти, които могат да помогнат с дребни ремонти.

Платформи като OLX (olx.bg) и Bazar (bazar.bg) често имат секции с обяви за услуги на домашни майстори.

Групи във Facebook и форуми като BG-Mamma (bg-mamma.com) често имат теми и постове, свързани с намирането на надеждни специалисти.

В крайна сметка се оказва, че така звучат рекламите на фирмите, а майстор за дребна поправка – поставяне на рафт, закачалка в банята или смяна на висящ простор, няма как да намериш. 

Като акули, майсторите дебнат "голямата поръчка". Не си струва разкарването за подобни дребни проблеми. И ако все пак някой се навие, цената със сигурност няма да ви хареса.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Доц. д-р Тодор Попов: Третата сливица при децата може да маскира ...
ГЕРБ утвърди листите за изборите: Димитър Николов води Бургас
Торнадо се образува край бреговете на Ахтопол
Гори от двете страни на магистрала "Тракия", екипи на полицията и...
Голям пожар на 30 км от Пловдив затвори магистрала "Тракия"
Километрично задръстване се образува на "Кулата" в първия от трит...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).