"Гранична полиция" получи 60 нови високопроходими автомобила

Автор: ИА Фокус
Коментари (0)
20:55 / 02.10.2024
198
Днес получихме още 60 високопроходими автомобила по проекта на Европейския съюз за подобряване техническия капацитет на ГД "Гранична полиция". Това съобщиха на страницата си от "Гранична полиция". 

"За четвърти път получаваме още от така необходимата ни техника, за да можем успешно да изпълняваме нашата мисия по опазване на българските и европейски граници. Миналата година бяхме изправени пред рекорден мигрантски натиск, но изпитвахме сериозни затруднения от липса на техника", заяви главен комисар Антон Златанов

"Тази година получихме общо 220 патрулни автомобила с повишена проходимост, а мигрантският натиск е със 70% по-нисък. Това става с усилията на всички колеги от зелена граница, ГКПП, оперативните работници и разследващите полицаи! Резултатите, които постигаме, намират широка обществена подкрепа, а много млади хора искат да работят в "Гранична полиция"!", заяви той.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Задържаха двама от най-известните автокрадци у нас
Първо ви дават гаранция, а после не ремонтират повредената стока
Акция в имоти на депутата Джейхан Ибрямов
Диона отиде на плаж в Дубай вместо да се яви в съда
Премиерът: Няма заплаха за България заради ситуацията в Близкия И...
Бойко Борисов: Не ни трябва равно отдалечен премиер


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).