Голяма компания набира студенти за стажантската си програма

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:19 / 02.03.2023
623
За поредна година ЕVN България ще проведе своята лятна стажантска програма "Младежи с бъдеще", която дава възможност на студенти от технически, икономически и бизнес специалности да работят в някое от дружествата от групата ЕVN България и да се запознаят отблизо с дейността на компанията. Желаещите да участват в програмата могат да кандидатстват по определени позиции, в съответствие с техния интерес и предпочитания, съобщават от компанията.

Програмата е с продължителност три месеца: юли, август и септември. В зависимост от обявените позиции местата на провеждане на стажовете включват централни отдели на EVN България и клиентски центрове на компанията в Югоизточна България.

EVN България кани желаещите за стаж да се кандидатират до края на април 2023 г. Повече информация за програмата е публикувана на:

https://evn.bg/Home/Careers/University.aspx

И тази година стажантите ще имат възможност да работят по реални и значими проекти, подкрепяни от опитни и квалифицирани специалисти.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Важно съобщение от родна банка: Решихме да дадем нов живот на кар...
"Селската супер кола" от Родопите раздели мрежата
Полковник посочи смущаващ факт покрай трагедията със загиналите к...
Докараха със "Спартан" тежко болно дете от Германия
Бойко Борисов: Изпускаме златно време!
Ето кога ще е поклонението пред Николай Волев


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).