Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
ГДБОП спря достъпа до три сайта за филми и клипове
Автор: Екип Burgas24.bg 14:14 / 01.08.2012Коментари (4)1053
© Burgas24.bg
Антимафиоти от сектор "Компютърни престъпления и интелектуална собственост" - ГДБОП и колегите им от сектора в Кърджали проведоха операция за защита на интелектуалната собственост. Прекратено е незаконно използване на филми, музикални видеоклипове и телевизионни програми, предлагани чрез интернет страниците http://filmi-bg.org, http://tv-seriali.net и http://xvideo7.com без съгласието на правоносителя.

При проверката служителите на ГДБОП установили, че собственик и на трите сайта е един и същи човек. Чрез тях в продължение на около две години той предоставял достъп на неограничен брой потребители до най-новите филми, музикални видеоклипове и най-популярните български и международни телевизионни програми. Така са нанесени огромни щети на българската и международната индустрия и творците.

Вчера от домашен адрес в Крумовград са иззети три преносими и една стационарна компютърни системи, чрез които са били администрирани сайтовете и е бил осигуряван достъп на потребителите на Интернет до огромен брой защитени обекти на авторското право, без необходимото по закон съгласие на правоносителите.

Достъпът и до трите сайта е преустановен поради констатирани множество нарушения на правата върху обекти на интелектуалната собственост. По случая е образувано досъдебно производство.

Поредната операция на ГДБОП е в изпълнение на Стратегията на МВР и Плана за действие приет от Съвета за защита на интелектуалната собственост към министъра на културата на България, за ограничаване на интелектуалното пиратство в Интернет.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Браво на "милиционерите" хванали са най -големите бандити в България!!!!А кротките граждани като Мургина,Вальо Топлото и почти всички останали живи мутри си живуркат на воля!!!! Е,мога да кажа само голямо браво на ЦЕЦКО и на цялата правосъдна система.
+1
 
 
Всички престъпници хванахте, сега с тези неща се захванахте... Първо осъдете всички убийци, крадци на милиони и изнасилвачи, после се занимавайте с тези хора, бе! Как няма да има ред в тая държава!!!
+3
 
 
"Така са нанесени огромни щети на българската и международната индустрия и творцитe." Горките творци... загубили са 100 хиляди от 20 + милионната си печалба... А вунойо кво е според тях като е същото нещо та даже и по-престъпно? Та даже на БТВ трябва да им плащаш за да гледаш...
Сподели Г-Н КМЕТЕ КОМУ Е НУЖНО ТАКЪВ ГОЛЯМ ТРОТОАР ПО ЮЖНИЯ ТРОТОАР,КАКВО СТАНА С ОБЕЩАНИТЕ ДЖОБОВИ ЗА ПАРКИРЕНЕ.ТОВА НЕ Е4 БАСКЕТБОЛ,ТОВА Е РЕМОНТ КОЙТО СЕ ПРАВО НА 60 Г.какво ново....
на 01.08.2012 г.
+1
 
 
народния съд ли ще ги съди,или присъда без съд.браво на цВЕТАНОВ
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Софка заминава
16:40 / 21.09.2024
Актуални теми
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
50-ото Народно събрание
Крал Чарлз е болен от рак
Световна черна хроника
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: