Ето кой е загиналият при инцидента с Кирил Петков

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
23:30 / 16.05.2024
1731
Установена е самоличността на шофьора, който загина, след като неговият автомобил се удари на изход на Аксаково с автомобила, в който се е возил съпредседателя на "Продължаваме промяната" Кирил Петков

Загиналият се казва Ицо Бозавия и е местен жител на Аксаково. Неговата съпруга Красимира Иванова в момента е хоспитализирана в критично състояние. 

Известно е, че семейството има две деца - момче и момиче. Те също живеят в Аксаково. 

Минути след трагедията дъщерята на семейството Таня Тодорова смени профилната си снимка с жалейка. Под нея заваляха съболезнования на близки и роднини. 

"Съболезнования, Танче нека почива в мир! Искрени съболезнования на цялото семейство, Тане. Моите съболезнования за баща ти! Дано майка ти се пребори и се оправи. Нека да е светъл пътят на Ицо. Съболезнования, Таничка!", гласят някои от тях. 

От профила на Красимира в социалните мрежи става ясно, че тя и Ицо обожават своите внуци. Целият ѝ акаунт е пълен с нейни снимки и децата. 

За Ицо Бозавия е известно още, че е работил в местна компания за събиране на боклука като професионален шофьор на камион. Той е шофьор с дългогодишен професионален стаж и дори притежава категория "С", научи наш репортер. 

Неговите познати и съседи са категорични, че той по никакъв начин не е употребявал алкохол. Единственият му порок е било пушенето на цигари. 

Христо е оставил след себе си две деца - момче и момиче, които също живеят в Аксаково. 

Фаталният инцидент се е разиграл само на около 300 метра от дома му. Той се е случил в района на КПП на Аксаково, на метри от местната автомивка. 

Двете коли са се ударили, докато Ицо се е опитвал да излезе на главния път. Самото място има лек вираж и обратен наклон и е малко по-трудно за изнасяне. Местните казват, че ако по главния път лети кола с голяма скорост, на този който се включва, а и на другия автомобил, ще е много трудно да реагира. 

По данни на Блиц автомобилът на НСО, превозващ Кирил Петков, е бил с включени сигнални лампи, тоест било е спазено правилото за движение на кола в специален режим, на която трябва да се отстъпва път. В случая обаче, поради обстоятелствата, това не е било възможно.

Виж коментарите (0)

Още по темата (28):
07.06.2024 Доклад изнесе интересни данни за катастрофата с кола на НСО край Аксаково, в която бе и Кирил Петков
22.05.2024 Пътен експерт за катастрофата с НСО: Ударът е бил с не по-малко от 120 км/ч
22.05.2024 Преасфалтирането на участъка край Аксаково е било предвидено от началото на
май
21.05.2024 Кирил Петков коментира в детайли трагичната катастрофа
21.05.2024 Жител на Аксаково: Много е странно, че пътят се асфалтира точно след катастрофата с автомобил на НСО
21.05.2024 Положиха асфалт на мястото на смъртоносната катастрофа с кола на НСО и Кирил Петков
Още новини от Национални новини:
Важно съобщение от родна банка: Решихме да дадем нов живот на кар...
"Селската супер кола" от Родопите раздели мрежата
Полковник посочи смущаващ факт покрай трагедията със загиналите к...
Докараха със "Спартан" тежко болно дете от Германия
Бойко Борисов: Изпускаме златно време!
Ето кога ще е поклонението пред Николай Волев


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).