Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Една друга банка – една друга реклама
Автор: Екип Burgas24.bg 09:00 / 28.10.2024Коментари (0)412
©
Рекламите често са захарната глазура на един бизнес. Звучат сладникаво, покриват с готови кухи фрази всичко и най-вече – трудно може да разберем бира ли се продава или застрахователна полица.

Една друга банка е новият рекламен слоган на ПроКредит Банк, в който вместо да излее захарната глазура, финансовата институция дърпа завесите и показва нещата отвътре, такива каквито са.

Къде са гишета, а вратовръзките?, пита мъжки глас, докато наднича над живи зелени цветя. Камерата показва жена, която бута колело по коридора на банката и мъж, който рисува на статив, докато до него друг чете на червен пуф.

Сигурно си мислите, че е нагласено, но това е само защото не знаете, че екипът на ПроКредит освен че познава класиците на икономическата теория като Джон Кейнс и Милтън Фридман, минава и курсове по история на изкуството. Че цветята не са декор, а част от истинския интериор. Че в офисите на служителите на банката има истинско изкуство, а не плакати с лихви и рекламни послания.

Или че от ПроКредит Банк можете да си вземете …книга, защото на всеки етаж в сградата има библиотека.

Това, което четете не е задание към рекламната агенция. Това е реалността.

И “Камелия от Управителния съвет", която срещаме в клипа, наистина е Камелия Минева от Управителния съвет. Започва работа в ПроКредит Банк като експерт през 2010 г., без нито един ден опит в банковата сфера.

Първите шест месеца я отвеждат на три различни локации с три различни екипа. Завършила е London School of Economics и има Executive MBA от University of Sheffield.

Откакто е в банката, няма нито един ден, който да повтаря предходния, непрекъснато предизвиква себе си и ходи с удоволствие на работа.

За да разберете, че всичко това не е нито захарна кувертюра, нито дори пудра захар, ще ви кажем няколко неща, които може и да не знаете за ПроКредит Банк. Първо, там хората работят от много години. Не само “това е Камелия от Управителния съвет" от видеото, но и останалият мениджмънт, както и експертите на по-ниските нива също.

Второ, банката има училище, което от най-ранна възраст стимулира самостоятелността, отговорността, изследователския дух и желанието за учене.

Трето ПроКредит Банк е първата в България, която маха парите в брой по гишетата си и поставя кеш автомати с идеята да не занимава служителите си с времеемка дейност, както и, за да остави на клиентите си повече време за истински бизнес.

Тя е и от пионерите на българския пазар, които въвеждат интернет банкирането, дигитално откриване на сметки, и кандидатстване за кредит от разстояние.

Един клип не може да каже всичко и няма нужда. Този, за който ви разказваме е кратък, защото животът наистина бърза, и никой няма време да слуша повече от 20 секунди. Очакваме продължението…









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: