Дъжд и гръмотевици довечера, утре - слънце

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
17:13 / 06.11.2013
776
През нощта, по преминаващия студен атмосферен фронт, на много места от запад на изток ще има валежи, в отделни райони интензивни и с гръмотевици. Вятърът в цялата страна ще се ориентира от запад-северозапад - умерен и до сутринта валежите ще спрат, а облачността от северозапад ще се разкъса и намалее. Минималните температури ще са между 7° и 12°. Такава е прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) - БАН. 

През деня над цялата страна ще се установи слънчево време, но ще бъде по-хладно спрямо днес. Умереният вятър от запад-северозапад ще отслабне, а до вечерта на много места и ще стихне. Максималните температури ще са предимно между 14° и 19°. 

По Черноморието ще бъде слънчево. Само по северното крайбрежие в сутрешните часове все още ще има разкъсана облачност, която бързо ще намалее. Ще духа умерен вятър от запад-северозапад, който до вечерта ще стихне. Максимални температури - между 15° и 17°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала с тенденция на отслабване. Температурата на морската вода е 15°-16°.

През деня над планините ще бъде слънчево, но ветровито. Ще духа силен северозападен, по-билата и бурен северен вятър, с тенденция на отслабване. Максималната температура на височина 1200 метра 11°, на 2000 метра - около 5°.

Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Има трети задържан заради контрабандата с радиоактивния америций
Деян Николов: Страх ги е от закона за чуждите агенти – нека видим...
Доц. д-р Тодор Попов: Третата сливица при децата може да маскира ...
ГЕРБ утвърди листите за изборите: Димитър Николов води Бургас
Ходене по мъките: Как възрастни хора и самотни майки могат да нам...
Торнадо се образува край бреговете на Ахтопол


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).