ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
COVID иновация: Хотелиер изхранва туристи на поточна линия | ||||||
| ||||||
Друга новост са специалните лампи, които не само затоплят храната, но и я дезинфекцират. Тези лампи се появиха у нас буквално отпреди няколко дни, каза хотелиерът и допълни: "Създаването на поточната линия беше провокирано от мерките, които трябваше да вземем заради пандемията от коронавирус". Голям плюс е, че храната се разсипва от служители на хотела, които могат правилно да комбинират основно с гарнитура. Така не остава храна, която после да се изхвърля. Обикновено туристите наблягат на основното и забравят да гарнитура, но с поточната линия им помагаме да не пропускат толкова полезните зеленчуци", казва хотелиерът. Инвестицията в поточната линия не е голяма, а ползите от нея са значителни. Големият проблем, според хотелиерът е, че поточната линия няма да може да бъде използвана на пълния си капацитет поне още месец заради липсата на туристи. Той очаква почти нулев месец юли и евентуално съживяване на сезона през август. |
Още по темата: | общо новини по темата: 14429 | ||||||||||||
| |||||||||||||
предишна страница [ 1/2405 ] следващата страница |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Национални новини:
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Затварят този път в Бургаско
05:00 / 23.11.2024
Временна организация на движението се въвежда в квартал "Рудник"
12:36 / 23.11.2024
Млад шофьор прегази легнал на пътя бургазлия
09:16 / 25.11.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета