Бургазлия претараши хотел, отмъкна 3 телевизора и микровълнова

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:32 / 01.12.2023
2362
49-годишен мъж от Бургас получи наказание от една година лишаване от свобода, чието изпълнение се отлага с изпитателен срок от 3 години. Подсъдимият бе признат за виновен по обвинение в отнемане на 3 броя телевизори и микровълнова фурна от хотел в централната част на Варна. Кражбата е извършена в периода 23-26 февруари миналата година, в условията на продължавано престъпление, чрез повреждане прегради, здраво направени за защита на имот и чрез използване на неустановено техническо средство.

Самата кражба е осъществена с няколко отделни деяния, докато подсъдимият пребивавал като гост в хотела. Първоначално той изнесъл телевизора и дистанционното от стаята, в която бил настанен, като го оставил срещу пари в заложна къща. В следващите дни, с неустановено техническо средство и използване на физическа сила, подсъдимият деформирал ПВЦ-прозорци на съседни стаи, проникнал в тях и отнел телевизорите им, както и микровълнова фурна на хотела, които също оставил в залог срещу пари в различни заложни къщи във Варна.

49-годишният мъж е с чисто съдебно минало. Той бе осъден да заплати и направените по делото разноски за близо 600 лева. Присъдата подлежи на обжалване или протест в 15-дневен срок.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Важно съобщение от родна банка: Решихме да дадем нов живот на кар...
"Селската супер кола" от Родопите раздели мрежата
Полковник посочи смущаващ факт покрай трагедията със загиналите к...
Докараха със "Спартан" тежко болно дете от Германия
Бойко Борисов: Изпускаме златно време!
Ето кога ще е поклонението пред Николай Волев


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).