Българка удари мъж с тръба и го уби

Автор: ИА Фокус
Коментари (0)
13:50 / 15.01.2024
697
Жена от Костинброд удари мъж с тръба, след което си призна пред сръбските власти. Впоследствие удареният е починал, а жената и нейния син са задържани, съобщи ОДМВР-София.

Към 22:25 ч. на 12 януари в РУ-Костинброд постъпила информация, че българска гражданка е заявила пред властите на Република Сърбия, че предния ден е ударила с метална тръба по главата мъж от Костинброд.

На адреса веднага били изпратени полицейски служители и екип на спешна помощ, които установили на пода в апартамента мъж в безпомощно състояние, със следи от насилие по тялото. След констатиране на смъртта му е извършен оглед на местопроизшествието и образувано досъдебно производство.

Жената, която признала за деянието, и нейният син са задържани от сръбските власти, а след задочното им привличане като обвиняеми арестът им е удължен за срок до 72 часа.

Действията по разследването продължават под надзора на Софийска окръжна прокуратура.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Важно съобщение от родна банка: Решихме да дадем нов живот на кар...
"Селската супер кола" от Родопите раздели мрежата
Полковник посочи смущаващ факт покрай трагедията със загиналите к...
Докараха със "Спартан" тежко болно дете от Германия
Бойко Борисов: Изпускаме златно време!
Ето кога ще е поклонението пред Николай Волев


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).