Българин скочи на "Гугъл" за снимка с любовница

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (28)
09:00 / 07.03.2012
1109
Варненски бизнесмен се заканва на компанията "Гугъл", тъй като незаконно го била снимала в опасна близост. При това не със законната му съпруга, а с младата му любовница на цели 250 км от уюта на семейното му гнездо.

Мъжът с инициали М.Г. и 30-години по-младата от него секретарка, която всъщност била и негова любовница, били по бизнес дела в съседно Габрово. На връщане към морската столица решили да спрат за няколко часа и да разгледат Велико Търново.

Двамата посетили Царевец, Асенова махала, Самоводската чаршия и тъкмо се разхождали по главната улица, хванати за ръка, когато мъжът внезапно забелязал една от колите на "Гугъл", която снима градския изглед на страната ни, с насочена към тях камера. Докато разбере какво става и че са снимани в общия кадър на улицата и тротоара с вървящите по него хора, колата с камерата вече била отминала нагоре по улицата. След случилото се бизнесменът изпаднал в силно притеснение да не би компрометиращата снимка или видео да се появят някъде в интернет и да бъдат засечени от съпругата му или някой познат "доброжелател", който да й разкаже за него.

Приятели пък го успокоили, че "Гугъл" винаги замазва лицата на попадналите на изображенията граждани.

Източник: в. "Монитор"


Виж коментарите (28)
Още новини от Национални новини:
Експерт: Украинските яйца разбиват пазара – време е за тотална за...
Експерт: 360 000 пътувания на българи в страната само за 6-и и 22...
Ваня Григорова с намек за политическото си бъдеще
Доц. д-р Мариана Тодорова: "Фокус" прави революция, само няколко ...
Почина Милен Люцканов
Нов скок в цената на олиото?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).