Борислав Сарафов води делегация на посещение в Испания

Автор: Алена Соколчева
Коментари (0)
08:42 / 11.12.2023
565
Делегация на Прокуратурата на Република България, водена от и.ф. главен прокурор Борислав Сарафов, е на официално посещение в гр. Мадрид, Кралство Испания, информираха от пресцентъра на ПРБ. 

В испанската столица главният прокурор Борислав Сарафов ще проведе среща с испанския си колега Алваро Гарсия Ортис. Акценти в разговорите ще бъдат противодействието на трансграничната организирана престъпност, тероризма и нелегалната миграция. Ще се обсъждат и наказателноправни въпроси от взаимен интерес с цел обмен на опит и добри практики по разследвания на наказателни дела.

В българската делегация участват Елена Каракашева, заместник на главния прокурор при Върховна административна прокуратура, и Светослав Василев, ръководител на отдел "Киберпрестъпления“ в Национална следствена служба.

В рамките на посещението българската делегация ще има срещи с ръководствата на Специализираната прокуратура за борба с корупцията и организираната престъпност, Отдела за международно сътрудничество към Главната прокуратура на Кралство Испания, Специализираното звено за борба с киберпрестъпността и Специализираната прокуратура за борба с наркотиците.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Важно съобщение от родна банка: Решихме да дадем нов живот на кар...
"Селската супер кола" от Родопите раздели мрежата
Полковник посочи смущаващ факт покрай трагедията със загиналите к...
Докараха със "Спартан" тежко болно дете от Германия
Бойко Борисов: Изпускаме златно време!
Ето кога ще е поклонението пред Николай Волев


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).