Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Бойко Борисов иска вот на доверие
Автор: Екип Burgas24.bg 09:10 / 19.01.2011Коментари (20)987
© Burgas24.bg
Премиерът Бойко Борисов иска вот на доверие от парламента, стана ясно след редовното заседание на ръководството на партията. Лидерът на ГЕРБ е поискал вот на доверие от Изпълнителната комисия и го е получил, съобщават от пресцентъра на партията. На заседанието на Министерски съвет утре министър-председателят ще предложи кабинетът да поиска от Народното събрание да гласува вот на доверие за цялостната политика на правителството. Ръководството на ГЕРБ е подкрепило единодушно решението на министър-председателя Бойко Борисов.

Вотът ще е успешен, ако за него са гласували повече от половината от присъстващите депутати.

Очаква се депутатите от "Атака" да застанат зад правителството и така кабинетът "Борисов" ще получи подкрепа в пленарната зала, дори всички останали парламентарни сили да гласуват против.

Желанието на министър-председателя идва след заявките на БСП, че започват консултации с другите партии в парламента за вот на недоверие на кабинета, заради скандалите с подслушването и изтеклите разговори.

Досега единствен Филип Димитров е искал вот на доверие на воденото от него първо демократично правителство след промените през 1989 г, което падна от власт.

Източник: Дарик Радио









Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Не може да кажеш на човека, който се е нагърбил да изведе страната от страшната криза, който се е опълчил на мафията, създадена от бившите управници, стремели се да се докопат до властта само за лични облаги, който е първият, правещ нещо за страната... да му кажеш, че само дрънкал и нищо не правел???!! Що за черногледец трябва да си, що за интригант?! Защото съм сигурен, че има хора, които наистина не разбират, не могат да преценят нещата поради вродено слабоумие и се влият от ей такива написани глупости от хора, които много добре разбират, но по една или друга причина са против Борисов и хората около него. Това може да го каже човек, на който Бойко е орязал далаверите, стопирал възможността да забогатява на гърба я на държавата, я на други хора. Може да го каже човек, който е поддръжник на партии и среди, които се страхуват да не излезе на яве какви са ги вършили и затова искат да го свалят от власт за да прикрият следи. Може да го каже човек отявлен привърженик на партиите, които не успяха да бръкнат в меда и сега мразят Герб. Ето такива хора се изказват против сега управляващите, които са първите от 20 години насам наистина вършещи нещо за страната, които изкарват невижданите, нагли и дръзки далавери на предишните управляващи, които се опитват да оправят бакиите им, които строят магистрали, зали, стадиони, музеи, които правят реформа в страната.. Това е демагогство най-меко казано Оля. И на тебе Йордане, и на тебе Сияние там.. еди какво си :))))) А и ти Оля, не ми се оправдавай че си украинка и затова пишеш на латиница, ок, ама иначе не ти пречи да хулиш българските политици?
Горд член на "Глас народен", начело със Светльо Хиподилски! Бивши комунисти няма! Б(*П, ГЕйРБ, ДуПеСе и Атака - в Батака! Време е за промяна!
на 19.01.2011 г.
0
 
 
Това правителство може да се опитва да прави най-много за държавата, но тия същите са най-явни крадци, за разлика от предишните, които не си признаваха. Да не забравяме дискриминацията - автомагистрала Тракия, някакво кръстовище до Бургас... Целта им е на л*йнарите от София да стигат морето за три часа, а не им пука за друго. Околовръстното на София... А колко свлачища има, морето колко суша изяде, втори мост над езерото няма да има скоро заради тия, включително и АМ Черно море! Не се наядоха!
+1
 
 
Хайде само да не се обиждаме,за да има опция "Добави коментар" означава ,че всеки свободно може да си изрази мнението!!! P.S. аз сам украинка :P
0
 
 
Олеле майко! Не стига, че глупави.. ами и жалки! Че и необразовани. Абе защо не се научите първо да пишете правилно, после се изказвайте неподготвени. Уж големите българи, а ми пишат на латиница и то глупости! :))))) Излагация голяма!
-2
 
 
оффф тоз ням ЛИ КОЙ Да го отрепиииии.....никакъв политик не е....той е само едно плямпало и реклама ...!!!!!
+1
 
 
Вземам повод от данните, приведени от Анонимния по-долу; ако обществените нагласи се проектират едно към едно с нагласите на парламентаристите (нали те уж представят обществото) и ако гласуването е анонимно ("по съвест"), значи ГЕРБ и ББ ще си ходят. Но кой ще ги смени? Съвсем ясно е, че това ще бъде кликата на Първанов/Станишев/Доган с добавка Яне, а може би и Костов. Блазе ни! Не че сега сме много добре - ГЕРБ е само една от множеството разсейки на тумора БКП, от който вече 21 години не сме се отървали... "Комунизмът си отива" се пее в една "синя" песенчица; да, ама не! Нито си отива, нито смята да си отиде... А ние "Остаряваме бавно, неусетно почти"...
+3
 
 
Единственото от това правителство ми хареса как признават грешките си и подават оставки.Това при друго правителство никога не го е имало.И все пак смятам,че ако мазника Дянков си подаде оставка,ще сме по-добре
+5
 
 
За съжаление точно това е целта на политиците. След като 20 години едни и същи крадат, лъжат и мажат народа, се стигна до там да няма никаква алтернатива. И всичко това е с цел - същите тези да продължават да го правят. Идва някакъв пожарникар ли е незнам, и има политическата воля за някакви промяни и борба със тези дето ни унижават и се почва компромати....компромати....Хора, всичко зависи от нас. Никой не ни е виновен. Моята позиция е, че това правителство (за някои лошо, за други добро) има волята и желанието да работи. Допусна грешки, но кое друго правителство не е? И съм сигурен че пожарникарите, умишлено избягвам "политиците", ще направят за нас повече отколкото който и да е било. Факт е обаче, че българина, обществото ни е смазано.....от тези преди ББ! С цел..
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Влизането на България в Шенген
Градският транспорт в София
Катастрофи в България
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: